Med foten godt plantet i malingsspannet.

Hei! 

Nå sitter jeg godt plassert i sofakroken med pledd og Netflix. Jeg vurderer også å lage meg en god kopp te før jeg begynner å smårydde litt. Ikke at det er så mye å rydde her nå, men det er liksom greit å ha noe å gjøre. Jeg har hvertfall fått malt noe av det jeg skulle male: baderomsdøra, skyvedøra inn til soverommet, èn vinduskarm og et strøk på innsiden av inngangsdøra. Vel, en liten morsom og delvis flau historie om malingsprosjektet på inngangsdøra... Da jeg var nesten helt ferdig med første strøket på døra, ble jeg svimmel og måtte lene meg inn til veggen et lite sekund (jeg stod forressten på en puff, noe som kanskje ikke var så lurt) og plutselig smalt jeg rett i gulvet. Og ikke nok med det, jeg klarte å rive med meg malingsspannet, så store deler av gulvet ble fylt med masse grå-maling. Yey, så flink jeg er! Helt hysterisk begynner jeg å få bort så mye maling som mulig, mens jeg gråtende ringer til Richard og spør hva jeg skal gjøre. Selvfølgelig begynner han å le av hele situasjonen og ber meg roe meg ned og slappe av til han kommer hjem. Haha, huff! Det er jo liksom så typisk meg å klare og kløne det til på den måten. Men det gikk bra! Selv om over halvparten av malingspannet havnet på gulvet, så fikk vi bort all malingen. Så, for å si det sånn, nå har jeg tatt en grei pause fra maling for en liten periode. 

Uansett, til helgen skal vi på OttaMartna'! Nå er det vel, tja... to år siden sist jeg var der, og vi gleder oss til å dra, begge to. Jeg gleder meg selvfølgelig aller mest til bakt potet og karuseller. Og sukkerspinn. Og egentlig alt det andre som tilhører martna'n. Men jeg gleder meg aller mest til bakt potet! Men nå er jeg litt stressa, for jeg begynner å gå tom for dialyse-utstyr og siden jeg har flyttet ut av Oslo og inn i Akershus, så blir det tydeligvis vanskelig med leveringer fra sykehuset. Og grunnen til det er at de leverer bare de som bor i Oslo. Jadda... Så vi har prøvd å finne en løsning, men den løsningen som virket potensiell var at vi skulle hente utstyret på sykehuset selv, men vi har for liten bil til å kunne få plass til all utstyret. Så den løsningen fungerer ikke. Men jeg har ikke fått tak i sykehuset nå, og vet ikke hva som skjer i forhold til leveringen. Whæeeh, men det ordner seg vel. Jeg har også snakket med tannlegen min, og det virker som at jeg skal operere bort visdomstennene i løpet av et par uker. Jippi! Vel, det er vel bedre å få det overstått. Ikke nok med det, men jeg må også tilbake til gynekologisk undersøkelse, siden de har funnet lette celleforandringer i livmorhalsen. Det er visstnok ikke farlig, og veldig normalt. Men det må jo sjekkes og kontrolleres for sikkerhets skyld. Men jeg må ærlig innrømme at jeg skvatt veldig og ble litt bekymret idèt jeg fikk innkallelsen. Det har jo vært livmorhalskreft/eggestokkreft i familien, så jeg ble ikke bekymret uten grunn.

Vel, nå skal jeg lage meg litt te og fortsette å se på Netflix før kjæresten kommer hjem. 

Vi snakkes :D  

Update ##

Juhu! 

Noen dager siden sist jeg var innom og blogget, og grunnen til det er rett og slett at jeg har hatt mye å gjøre og når jeg ikke har hatt mye å gjøre, så har jeg ikke hatt energi til å blogge. Uansett, det som har skjedd siden sist er at vi har fått satt opp skap og fått ryddet på plass alt som var igjen. Eller, det står igjen èn liten eske, men den skal jeg straks få ryddet oppi og få plassert der det skal være. Jeg har også fått malt baderomsdøra og har kommet halvveis med skyvedøra inn til soverommet. Planen er å få malt trappa opp til andre etasje, vinduskarmene og kanskje utgangsdøren. Nå har jeg også satt i gang dagens første klesvask, så i mellomtiden skal jeg da ut med søpla, hente post, male litt mer, støvsuge/vaske gulv og vaske opp etter gårsdagens middag. Jeg fikk ikke vasket opp i går, siden vi gikk og la oss klokka ni. Jupp, vi var superslitne! Og det var veldig deilig å legge seg tidlig for èn gangs skyld. 

Vel, det er stort sett sånn hverdagen min er for tiden. Og det går helt greit, faktisk. Jeg skulle jo selvfølgelig ønske at ting var annerledes og at jeg kunne jobbe som alle andre, men nå er det jo sånn at jeg ikke kan det ennå. Når det kommer til å skaffe meg en liten stilling i barnehage eller hvilken som helst annen jobb, så har jeg lagt det litt på hylla. Etter samtalen med legen min, så ble vi enige om å vente en stund med å begynne å arbeide igjen. Jeg tenker også for en eventuell arbeidsgiver sin del, også. Jeg er ikke akkurat den mest forutsigbare arbeidstageren for tiden, og jeg tenker det vil være dårlig gjort overfor en arbeidsgiver å ansette en som man ikke kan stole på på grunn av sykdom. Så akkurat nå er planen min å ta ting med ro og fokusere på å forberede meg til det som skal skje om forhåpentligvis ikke så altfor lenge, og heller fokusere på jobb i etterkant av transplantasjonen. Så kan jeg jo ha det gøy med å dekorere og pynte her hjemme! Og tro meg, jeg koser meg når det kommer til det! 

Vel, nå får jeg nesten avslutte her og fortsette på alt jeg skal gjøre her hjemme før gubben kommer hjem fra jobb. Vi snakkes! 

Flytting - CHECK!

Heisann!

Da var flyttingen unnagjort og store deler av å rydde på plass og ordne til i huset er unnagjort. Guri, så deilig det er å bo i et hus for en gangs skyld! Vi har ikke kommet 100% i orden ennå, men det kommer seg sakte men sikkert! Nå mangler vi bare å få opp et par skap og få satt inn noen DVD'er og andre småting og få opp en hylle på badet, så er vi så og si ferdige. Vi skal få kobla opp hjemmekino-anlegget etterhvert også, men det haster ikke så fælt helt ennå. Det skal uansett bli veldig godt å komme i orden og bli ferdig med utpakking og rydding. 

Uansett, nå skal jeg straks dra inn til Oslo til fysioterapeut-time og legetime. Deretter skal vi vaske og stelle i stand hybelen til i kveld når vi skal overlevere nøklene til utleieren. Etter det tror jeg vi skal kjøre bort noe søppel fra her hjemme og sette opp noen skap. For å si det sånn, vi har mye å gjøre i dag. På den ene siden er det godt å ha noe å gjøre, men på den andre siden er det også mye å gjøre. Men shit au, det får tiden til å gå og det blir jo veldig fint her til slutt! 

Selve flyttingen gikk veldig fint, men det er jo selvfølgelig veldig slitsomt, som det alltid er når man flytter. Heldigvis har jeg den mest awesome kjæresten ever og en kjempesnill svigersøster, så det gikk veldig fint. Men nå får jeg se å få i meg noe mat og drikke, og få sminka meg litt. 

Sjallabajs! 

Snart blir jeg tre visdomstenner fattigere....

Tjohei! 

En stund siden jeg har blogget nå, beklager det. Det har skjedd ting som har gjort at jeg ikke har tenkt på å blogge, rett og slett. I helgen var vi hjemme på Otta i bursdagslag til min kjære bror og en kompis av han. Der hadde vi det kjempegøy! Og nå til helgen skal vi endelig flytte, så det blir veldig bra! Ellers går det vel egentlig greit. Bortsett fra gårsdagen som bare var grusom - våknet opp med en grusom hodepine, kvalme og oppkast som varte nesten hele dagen. Utenom det, så går det bra. Formen går selvfølgelig opp og ned, sånn som det gjør med en nyresykdom (og helt sikkert andre typer sykdommer, også!). I morgen er det tid for en ny kontrolltime på sykehuset, da er det først blodprøver og deretter samtale med sykepleier. 

I dag var jeg forressten hos tannlegen (IIIIIIK!!!) og fikk vurdert om jeg skulle trekke de tre gjenværende visdomstennene... Og ja, det må jeg. Filler'n! Jeg vil virkelig ikke gjøre det! Jeg får helt fnatt bare jeg tenker på tanken. Men det må gjøres med tanke på at det ikke skal oppstå noen komplikasjoner etter transplantasjonen i form av infeksjoner og sånt. Så, det er vel verdt det. Heldigvis får jeg mest sannsynelig narkose når de skal trekkes, så det er bra. Når dette grusomme skal skje, vet jeg ikke. De hadde tid på førstkommende lørdag, men da har vi noen ærender og vi skal flytte, så det passet veldig dårlig. Så nå har jeg fylt ut et sånt anestesti-skjema (?) og sendt inn til tannlegen, så får jeg en telefon fra anestestilegen om tidspunkt. Haff! Jeg får trøste meg med det at jeg får beroligende før jeg skal inn og narkose, så det blir bra! Huff, jeg er så pysete, haha! Da jeg var hos tannlegen i dag, fikk jeg også vite at pga sykdommen og medisinene jeg tar, så har jeg fått tannkjøtt-betennelse - jippi. Og mens han rota i munnen på meg med forskjellige instrumenter, så var det veldig lite som skulle til før jeg fikk vondt og begynte å blø. Jeg måtte skylle munnen hvertfall tre ganger mens han holdte på. Blæh! 

Etter skrekk-timen hos tannlegen (OK, det var ikke SÅ ille...) var jeg hos fysioterapeut og fikk løsnet litt opp på en haug av muskelknuter som har festa seg i nakken og nedover ryggen. Nå er det vel ca fem måneder siden sist, så det var på tide å få løsna opp igjen. Og etter fem måneder, så har det jammen meg dukket opp en haug til med knuter, så nå er det blitt dobbelt så ille som da jeg først begynte der. Er ikke det typisk? Jaja.. 

Uansett, nå sitter jeg i senga og ser på Cheaper by the Dozen 2 mens jeg venter på at kjæresten skal komme hjem fra jobb. Jeg skulle vel egentlig ha ryddet litt rundt omkring også, men det tar jeg litt senere i kveld.... eller i morgen! Nå gleder jeg meg bare til å få pakket alle tingene og få flyttet til huset i Vestby der vi får større plass og er nærmere svigers. Men nå skal jeg se på mer Netflix, så blogges senere. 

Slenger med et bilde fra helgen på Otta - snakkes!


Smask, smask ;*