hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Wed, 16 May 2018 08:26:49 GMT - kl.10:26

sykehus, vann i kroppen og mistanke om hjerteinfarkt

Tudelu. 

Håper du har hatt en fin start på uken. 

Min start på uken har vært noe rotete, men har nå gått seg til. Jeg ble jo innlagt i forrige uke, og var ganske dårlig. Jeg hadde skyhøyt blodtrykk og ganske mye vann i kroppen som gjorde at jeg fikk pusteproblemer og hostet masse. Etter to dager på intensiven og masse blodtrykksmedisiner og dialyse, så ble formen mye bedre og jeg ble flyttet til sengeposten på fredag. Lørdag fikk jeg permisjon til å dra hjem, og da gjorde jeg det - med glede. Vi var i Son på lørdagskvelden og slappet av og så overnattet vi til søndag. På søndag grillet vi hjemme hos oss, noe som var veldig koselig. Jeg var supersliten, så jeg husker faktisk nesten ingenting fra disse dagene, haha! Huff, da er man sliten, da! Men du vet, jeg klarer jo ikke å si ifra, så jeg må nesten skylde meg selv.. Uansett, sliten eller ikke, så var det veldig hyggelig. På mandag så måtte jeg tilbake til sykehuset og ta blodprøver, og så snakket litt med legen. Så fikk jeg dra igjen. I går måtte jeg igjen på sykehuset og ta blodprøver og vente til jeg fikk time til CT av hjerte. Det tok jo evigheter, så tilslutt så dro jeg hjem. Da fikk jeg selvfølgelig telefon om at jeg måtte tilbake igjen, så da dro jeg tilbake. Da fikk jeg endelig tatt CT'en, og måtte så vente på legen til han kom tilbake. Noe som tok to timer! Argh.... Når du er kjempesliten, så er det ikke noe gøy å vandre rundt og vente på et lite skriv og en samtale med lege, altså... Men etterhvert kom han, vi snakket og så fikk jeg dra hjem igjen. 

Det som er problemet nå, er at de tror at det kanskje kan være noe med hjertet mitt. Jeg kan kanskje være i startfasen av å få et hjerteinfarkt, men det vet de ikke ennå før de får svarene på CT'en. Men hvis det viser seg det, så vil ting bli mye vanskeligere. Selvfølgelig... Kan liksom ikke ha flaks her i livet, lenger.... Huff, så nå er jeg ganske lei meg og redd, men jeg håper jo at det bare blir med mistanken. Hvis det viser seg at årene mine er blokkerte, så må jeg inn og ordne dette. Og det er skummelt! Krysser fingrene for at jeg slipper det. Utenom det så er blodtrykket mitt gått ned og er nesten normalt - noe som er bra. Men den ene hjertemuskelen min har blitt forstørret grunnet at jeg har gått med for høyt blodtrykk over tid - men dette kan gå tilbake igjen når jeg nå har normalt blodtrykk igjen. Det trenger ikke å være farlig. 

Vel, det var vel det jeg skulle skrive. Vi blogges! 

- E. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar