hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Sun, 06 May 2018 23:36:47 GMT - kl.01:36

kaffe-date, grilling, avslapping, tannverk og bryllup

Tudelidu. 

Klokka er nå 01.18 i skrivende stund og jeg er dødssliten og trøtt - men denne frøkna ble brått skikkelig dårlig i stad og kastet opp. Jeg har også skikkelig tannverk og er tett i brystet, igjen. Så selv om jeg aller helst vil sove, så er ikke det et alternativ helt ennå. Jeg har iallefall koblet meg til dialysen og startet den, så forhåpentligvis merker jeg noe bedring snart. 

I helgen har det ikke skjedd så mye... I går startet vi dagen med å slappe av her hjemme og så dro vi ut på kaffe med noen venner. Deretter dro vi videre til Son hvor vi grillet og koste oss. Formen min var noe bedre i går, noe jeg var veldig takknemlig for. Jeg merket jo at jeg ble veldig sliten utover kvelden, og følte derfor for å dra hjem ganske tidlig - men til tross for det så var det en veldig fin dag. I dag har vi stort sett bare slappet av og kost oss i finværet. Deretter dro vi til Son og slappet av litt der. Formen i dag har vært stort sett det samme som i går - ganske grei. Men jeg har jo hatt en del tannverk i dag også, så jeg har tatt en del sterke smertestillende - så jeg har jo vært skikkelig trøtt og fjern pga det. Vel, jaja! 

Jeg skal prøve å komme meg til tannlegen i løpet av denne uka, for jeg går vel egentlig på overtid med den tannverken jeg har nå. Jeg har gått sånn i overkant av en måned, og det er jo ikke akkurat bra. Men de som kjenner meg vet jo at jeg har skikkelig grusom tannlege-skrekk, så jeg drøyer det jo så mye som mulig før jeg drar. Uansett, forhåpentligvis klarer jeg å tvinge meg selv dit og få orden på disse tennene mine. Ellers så går det jo i bryllups-planlegging fremdeles, og jeg noterer ned masse ulike ting og planlegger som bare det. Det er snart bare to (!!) måneder til, så det nærmer seg lynraskt! Vi gleder oss så sykt mye til denne dagen og til å feire den med familie og venner. Wii! 

Men nå skal jeg prøve å legge meg til og sove. 

Snækes og god natt! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar