hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 04 May 2018 10:28:23 GMT - kl.12:28

Røngten, blodprøve og bryllup.

Tudelu. 

Da var fredagen her og helgen står for tur. Denne frøkna har den siste tiden vært ganske mye dårlig, og har derfor ikke fått gjort så mye og jeg har ikke orket å blogge så mye, heller. Men nå tror jeg at formen er på vei til å bedre seg litt med litt hjelp av noen nye medisiner - så håper det går oppover nå. Uansett, i går måtte jeg bite i det sure eplet og dra til legen fordi jeg har slitt mye med pusten og ubehag i brystet etter den skumle episoden med vann i lungene. Jeg fikk da henvisning til røngten som jeg har tatt i dag samt en blodprøve til sykehuset. Blodprøven er en kontroll av Hemoglobin (blodprosent) som har vært litt lav. Men så lenge den er på vei oppover igjen, så er det ingen fare. Det er bare viktig at jeg får tatt Aranesp (som er en slags blod-innsprøytning) hver uke som avtalt. 

Ellers så har vi ommøblert her hjemme - noe som var veldig deilig. Det ble bedre plass og litt mer "hjemmekoselig" igjen. Utenom det så går det stort sett i det samme: sove, hvile, husarbeid innimellom, gå tur med Millie, Netflix og titte på klokka - vente. Men altså, så lenge jeg kommer meg opp av senga og får gjort noen nyttige ting hver dag, så skal jeg ikke klage. Selvfølgelig er det jo kjipt, kjedelig og frustrerende å gå sånn - ikke ha noe å gjøre og samtidig ikke ha ork til å gjøre alt jeg vil, men det kunne strengt talt ha vært verre. Så ja... Uansett, i dag føler jeg meg litt ovenpå - så da skal jeg prøve å rydde og ordne litt her hjemme! 

Bryllupet nærmer seg jo også med stormskritt! Wiii! Men jeg er jo nå livredd for at jeg skal bli syk på selve bryllupsdagen, og lager nå en slags Plan B for meg selv i tilfelle jeg skulle bli dårlig. Jeg må jo ha noen nødløsninger tilgjengelig i tilfelle! Vi er jo godt i gang med planlegging, men det mangler jo noe ennå. Mat og drikke er ikke på plass ennå, så det må vi iallefall få planlagt litt mer før vi gjør noe mer med det. Ellers så ser det ut som at vi har funnet vielses-stedet også, så det er jo bra! Jeg merker jo at jeg begynner å bli små-stressa, men jeg har masse god hjelp, så det skal nok ordne seg. Richard har fått tak i dress også - en ganske snasen dress også - så det er jo også veldig bra! Vi skal også sende inn vielses-papirene og forlover-erklæringene i dag, så da er det også i boks! Wee! 


(En liten smakebit på hva jeg ser for meg i bryllupet) 

Uansett, nå skal jeg slappe av litt med One Tree Hill før jeg skal ut en liten tur med Millie. 

Snækes! 

Kommentarer (2)

Heidi

05.05.2018 07:19

Leste bare tilfeldig i bloggen din... ønsker deg en god helg og god bedring❤️ Det hjelper å skrive om sykdommen, tanker og følelser...lykke til med bryllups forberedelser👍🎉
elin-madelen

07.05.2018 01:15

Heidi: Tusen takk - og hyggelig at du kom over bloggen min! <3
Ja, det hjelper veldig :) Og takk! :D

Skriv en ny kommentar