hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Wed, 02 May 2018 11:29:39 GMT - kl.13:29

2.mai

Tudelu. 

Håper alle har hatt en fin 1.mai og at resten av uken blir bra. 

Her hjemme har det ikke skjedd stort siden sist jeg tittet innom. Det har vel egentlig vært stort sett det samme - formen er dårlig og likeså er humøret. Men jeg prøver likevel å gjøre så godt jeg kan og være så positiv som mulig, selv om det tar en del krefter å prøve og være positiv. Men det er jo viktig å holde fast i alt det positive og optimistiske i livet, selv om man føler at alt blir mer og mer negativt. Heldigvis har jeg en veldig positiv, optimistisk og støttende forlovede, og det hjelper på utrolig mye! 

Uansett, som du sikkert skjønner så har jeg ikke store planene denne uka, heller. Jeg driver jo å små-planlegger til bryllup innimellom, og ellers så går det jo i Netflix, Viaplay og sånt. Jeg får jo gjort litt husarbeid innimellom også, selv om det noen ganger går lengre tid mellom hver gang. I morgen får jeg ny levering med dialyse-utstyr, så da er det bare å stålsette seg på at det blir litt mer rot her, igjen. Men på den andre siden så blir jo gammelt dialyse-søppel hentet i samme slengen, så det går jo forsåvidt opp i opp. Jeg har også sluttet med terapeut fordi det rett og slett ble alt for slitsomt, og jeg brukte så mye krefter på det at jeg ble ennå mer utslitt - så da er det heller bedre at jeg tar opp igjen den tråden etter transplantasjonen. Jeg tenker at jeg har mer bruk for det da, når livet mitt da plutselig vil bli annerledes, igjen. Da er det greit å heller bruke denne tiden nå frem til transplantasjonen, og spare opp krefter, holde fast på positiviteten og prøve så smått og trene opp kroppen litt etter litt. Alt etter måte, selvfølgelig. 

I dag er formen som sagt ganske dårlig. Jeg er sliten og trøtt, og jeg er veldig tung i pusten og har sånn surkling i brystet igjen. Jeg prøvde å støvsuge, vaske gulv og å gå en liten tur med Millie, men jeg ble så fort sliten og dårlig, at jeg klarte nesten ikke å stå på beina. Ikke vet jeg hva den surklinga og sånt kommer av, men de på sykehuset mener at det er en slags luftveisinfeksjon som ikke vil slippe taket. Jeg synes det er litt rart, men... Jeg skulle jo vært hos fastlegen for å ta noen prøver, men jeg er rett og slett ikke i form nok til å komme meg noe særlig ut av huset. Jeg klarte å bli med Richard til butikken i går en liten tur, og bare den turen gjorde meg veldig sliten. Vel, vel, small victories er bedre enn ingen, I guess. 


(Bilde fra i fjor - da formen var relativt mye bedre...) 

Nå skal jeg prøve å spise litt, og så sove litt. Snakkes! 

Kommentarer (1)

Elise - Lileahs mamma

02.05.2018 14:00

Uffda.. håpe formen er bedre i morra :)

Skriv en ny kommentar