hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Mon, 23 Apr 2018 23:13:34 GMT - kl.01:13

dagen i dag og dårlige blodprøver

Tudelu. 

Tja, dagen i dag har vært ganske dårlig. Som dere som har fulgt bloggen en stund vet, så hadde jeg store problemer med magen i fjor og på nyåret - jeg hadde en tarm-bakterie av noe slag som var veldig hissig og som ikke ville gi seg. Ja, jeg vet - too much information. Sorry! Men uansett, det har skapt store problemer for meg i hverdagen og på natten siden oktober/november-ish. Og selv om det har gitt seg betraktelig, så er magen min fremdeles ikke helt 100 prosent ennå. Legen sa det kunne ta opptil seks måneder før jeg ville merke at det hadde blitt normalt igjen - yey! Not. Uansett, dagen i dag har stort sett blitt tilbragt på toalettet. Heldigvis så har det roet seg en del nå, så jeg håper jeg får sove i natt. 

Anyways, jeg fikk et brev i posten i dag fra legen min på A-hus hvor han skriver om resultatene fra blodprøvene mine. Og han var ikke akkurat fornøyd, for å si det sånn. Det må visst noen justeringer til for å stabilisere diverse ting i kroppen, blant annet så må jeg være ekstra flink til å ta Aranesp (blodsprøyte), jeg må ta mer fosfat-tabletter ved siden av de jeg allerede tar og jeg må også øke D-vitamin-medisinene mine fra 1 til 2 kapsler om dagen. Han skrev også at det var svært viktig at jeg tok en kontroll-prøve på Ski sykehus angående Hemoglobinen (blodprosenten) om to uker - den prøven tok jeg visst i dag samtidig som at jeg tok vevsprøven. Oups! Men jeg så jo ikke brevet før etter at jeg hadde tatt den, så jeg får heller ringe og få en ny rekvisisjon til denne prøven. Jeg har jo fått bekreftet nå det jeg har kjent på kroppen den siste tiden, at prøvene ikke er helt bra. Så forhåpentligvis, med disse justeringene, så vil det stabilisere seg litt iallefall. 

Sånn, det var vel det. Vi snækes! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar