hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Sat, 21 Apr 2018 20:10:28 GMT - kl.22:10

helgen så langt og vevsprøve

Tudelidu. 

Håper du har hatt en fin helg så langt. Vi har nettopp kommet hjem fra hytta i Son, og er nokså slitne begge to. Men vi har hatt en veldig hyggelig kveld med grilling, spørreleker og skravling. Til tross for litt magetrøbbel, så ble det en veldig bra dag. Vi startet dagen med litt kaffe, og deretter rydde og ordne litt i hagen så den ser ren og pen ut til sommeren. Da vi var ferdige med hagearbeidet, så dro vi til Son og koste oss der med vakker utsikt, godt selskap og god mat. 

Ellers så har vi ikke store planene for resten av helgen, det blir vel stort slett og slappe av og ellers ta ting som det kommer. Jeg håper det blir fint vær i morgen også, slik at vi kan sitte ute og kose oss. På mandag så skal jeg ta vevsprøve (det er altså den prøven som sier oss om jeg og pappa er en match i forhold til transplantasjon), så det blir jo spennende å få svar på den om ca fire ukers tid. Så det blir en utrolig spennende tid i vente, men jeg forventer å få et negativt svar. Heller det å bli positivt overrasket hvis det er en match enn å tro det blir et positivt svar og det blir negativt. Jeg ble utrolig skuffa og lei meg sist, så jeg vil ikke få for store forventninger denne gangen. Det blir likevel en grusomt stor skuffelse hvis det viser seg at han ikke er en match, for da må jeg mest sannsynlig vente i flere år. Og det har jeg veldig lite lyst til, men må man så må man. Vel, vi får bare krysse fingrene.... 

Ellers har jeg ingen planer for uka som kommer. Bare nyte våren og håpe at det blir fint vær hele uken. 

Snækes! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar