hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 20 Apr 2018 10:06:42 GMT - kl.12:06

20.april

Tudelidu. 

Da var det fredag igjen, og helgen nærmer seg. I dag har jeg ikke store planene - jeg skal straks gi litt mat til Millie før vi skal ut og går en liten tur. Deretter vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Jeg må nok gjøre litt husarbeid og sånt, men bortsett bra det så vet jeg ikke hva jeg skal fordrive tida med. Det er jo veldig frustrerende, må jeg ærlig talt si, for jeg har så utrolig mye død-tid hvor jeg ikke har noe å gjøre. Og så må jeg alltid ta hensyn til formen noe som også begrenser veldig mye. I skrivende stund ser jeg på One Tree Hill mens Millie ligger og snorker ved siden av meg. Jeg vurderer å planlegge litt til bryllup, men vet ikke helt om hodet mitt er helt med i dag. Så, ja... Vi får se hva dagen bringer med seg etterhvert. 

Følelsesmessig så går det ganske dårlig for tiden, jeg har utrolig mye å tenke på og føler på mye i forhold til sykdommen og venting. Jeg merker at det er utrolig lite som skal til for at jeg blir sint, irritert og lei meg - noe jeg selvfølgelig synes er frustrerende. Men det er vel det man må regne med når det er så mye som skjer. Vel, jaja... Det ordner seg vel. Uansett, nå må jeg fore Millie og så se om jeg kanskje ikke får gjort noe. 

See ya! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar