hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Mon, 16 Apr 2018 18:31:56 GMT - kl.20:31

sykehus-kontroll, venting og bryllup.

Tudelidudelidu. 

Da er det mandag og vi er allerede halvveis i april. Våren kommer snikende og det blir bare varmere - deilig! I dag har frøkna vært på sykehuset til kontroll. Jeg var overhodet ikke klar for det i dag da jeg stod opp fordi jeg var så trøtt, sliten og slapp at jeg knapt klarte å gå. Haha! Uansett, jeg stod opp 10 minutter før drosja kom og jeg halvsov til jeg kom frem til sykehuset. Vel fremme på sykehuset, så måtte jeg melde at jeg hadde ankommet og så var det rett inn til time. Og ting stod ganske greit til med tanke på sykdommen. Jeg har gått litt opp i vekt, yey! Ikke for mye da, heldigvis. Blodtrykket var litt høyt, men stabilt. De hadde ikke fått svar på blodprøvene siden jeg ikke rakk å ta dem før timen, så jeg måtte ta dem etter timen. Men legen kommer til å ringe meg hvis det er noe å klage på i forhold til prøvene. Ellers så fikk jeg utskrevet sove-tabeletter fordi jeg sover utrolig lite og dårlig for tiden, så det skal jeg begynne med i kveld. Forhåpentligvis så får jeg sove mer fremover. Jeg fikk sjekket lungene mine i dag også, og jeg har ikke noe vann i lungene nå - heldigvis! Og jeg har kanskje ikke astma heller, men muligens bare en irriterende luftveisinfeksjon som ikke vil slippe taket. Vel, jeg skal til fastlegen i løpet av uken, så får vi høre hva han sier. Men det viktigste er jo at det IKKE er vann i lungene nå, og det er veldig bra! Utenom det så har matlysten kommet seg litt, så nå får jeg i meg litt mer mat enn jeg har på en stund. Dialysen funker også som den skal, så det er jo veldig bra. 

Alt i alt så har det vært en grei dag. Neste mandag skal jeg ta vevsprøve, og så er det ca 6 uker til neste kontroll. Så da er det bare å vente og være tålmodig (haha, som om jeg ikke har venta nok de siste to åra) og så ta ting som det kommer. Forhåpentligvis så vil formen holde seg like bra som den har vært de siste to-tre dagene, og livet vil kanskje føles litt mer normalt ut. Nå nærmer jo våren seg også, så da vil hverdagene bli noe bedre. 

I dag fikk vi enda mer bryllups-greier, altså dekor til festen og sånt. Så det begynner å komme seg sakte men sikkert nå! 

Snækes! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar