hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Sun, 15 Apr 2018 04:17:16 GMT - kl.06:17

søvn, hva er det?

Tudelu... 

Klokka er litt over seks på morningen, og denne frøkna har ikke fått sovet i det hele tatt i natt. Dette er andre natten på rad hvor jeg ikke får sove, og man kan trygt si at jeg begynner å bli fryktelig frustrert akkurat nå. Grunnene til at jeg ikke får sove er hovedsaklig at jeg ikke får puste ordentlig når jeg ligger, det surkler veldig og jeg hoster som bare fy. Og det er ikke bare utrolig vondt, men også veldig ekkelt og ubeskrivelig ubehagelig. Andre grunnen er vel at jeg rett og slett ikke får sove ellers, også. Ikke vet jeg helt hvorfor, for jeg er jo møkka-sliten (unnskyld uttrykket, men det er liksom det som passer til beskrivelsen) og skikkelig trøtt stort sett hele tiden. Så jeg synes det er utrolig rart at jeg ikke får sove selv når jeg ikke har "vann i lungene" eller "astma" eller hva det nå enn er for noe. Jeg har nå ligget... eller, ikke ligget, men sittet i sofaen under dyna og bare sett på at det blir lysere og lysere ute og at klokken nærmer seg morgen-tid. Jeg har på TV i bakgrunnen fordi jeg får ikke sove uten noe lyd i bakgrunnen - men nå har jeg endt opp med å se på 7th Heaven mens jeg innimellom har prøvd å legge meg ned for å sove. Uten hell. For med en gang jeg legger meg ned, så får jeg problemer med å puste, det surkler og jeg begynner å hoste fælt. Og det er så grusomt! Så denne natten har vært utrolig fæl, jeg har grått av frustrasjon og fordi jeg er så utrolig sliten - men jeg får ikke sove. Jeg vil jo bare ha en god natts søvn - skal det være så innmari vanskelig?! 

Uansett, nå har jeg tatt litt asmta-medisin i håp om at det skal roe seg litt ned. Og det kjennes ut som at det begynner å virke, så forhåpentligvis får jeg kanskje sove snart. Men nå merker jeg at jeg selvfølgelig begynner å få vondt i magen, så jeg vet da søren jeg. Det virker som om at det ikke er meninga at jeg skal få sove på en stund, likevel. Argh!! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Huff..... Jaja, natta. Eller god morgen. Eller et eller annet. 

Kommentarer (1)

Sandra Marie

15.04.2018 07:41

Så kjedelig og ikke få sove :/

Skriv en ny kommentar