hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 13 Apr 2018 14:41:09 GMT - kl.16:41

13.april

Tudelu! 

Håper du har en fin fredag - det har faktisk jeg. Formen er faktisk nokså fin, og jeg har faktisk fått ordnet meg litt i dag - noe som er en sjelden kost for denne frøkna om dagen. Følelsen av å orke å kunne freshe seg opp med litt sminke og fine klær er helt fantastisk - hvertfall når man stort sett lever i pysjamas, koseklær og one-piece. Nå sitter jeg uansett å ser på One Tree Hill og slapper av litt før jeg skal ut med Millie en tur, igjen. Ellers så skal jeg få skrevet ferdig invitasjonene og prøve å få sendt dem ut i dag. Deretter så skal jeg rydde litt og ta litt mer klesvask - vi får se hva jeg får gjort. 

Ellers så fikk jeg svar fra NAV angående den klagen jeg sendte her om dagen - hvor jeg skrev at jeg syntes de maser for mye på å få meg ut i arbeid og ikke tok hensyn til hvor syk jeg er. Da fikk jeg et utrolig teit svar som egentlig ikke hadde noe med det jeg skrev, men ja... Man kan vel ikke regne med noe annet. Så da er det bare å få sykehuset til å skrive nok et utfyllende brev om diagnosen min og fremtidige utsikter i forhold til arbeid. Så håper jeg at det er en stund til neste gang de skal mase meg ut i arbeid. Men jeg kan gjerne prøve å arbeide igjen jeg, men jeg vet utmerket godt hva som vil skje - jeg kommer til å bli så dårlig at jeg vil bli innlagt, igjen. Og det har hverken jeg eller sykehuset lyst til. Jaja, vi får nå se hva som skjer etter at de får det brevet. 

Nå skal jeg uansett ut en tur med Millie og kose meg i vår-sola. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar