hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Thu, 12 Apr 2018 21:08:07 GMT - kl.23:08

Gimme some tips

Tudelidu. 

Et spørsmål fra TV-slaven her - har du noen gode tips til tv-serier som jeg kan begynne å se på? Som du vet, så går mye av tiden min på å se på ulike tv-serier. Og i det siste så har jeg sett serier jeg har sett før fordi jeg ikke har hatt kreativitet eller ork til å finne meg noen nye serier å se på. Men nå vil jeg gjerne ha noen tips, hvis noen vil gi meg det. Jeg hadde iallefall satt veldig stor pris på å få noen greie serie-tips! Jeg liker egentlig alt mulig rart, bare ikke Paradise Hotel og Kardashians. Ellers liker jeg alt fra action, komedie, romantikk til drama, sci-fi... Vel, ja.... Jeg kan jo remse opp noen serier jeg liker slik at du ser hvilke serier det har gått i før. 

Serier jeg har sett som jeg likte: Grey's Anatomy, Criminal Minds, The Blacklist, One Tree Hill, Hart of Dixie, Glee, Outlander, Marvel's Agent Carter, A-typical, Alias, Friends, How I met your Mother... Ja, det er noen av seriene, iallefall. Så håper noen har noen gode tips - alltids fint med noe nytt å se på! 

Klemzi! 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar