hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Thu, 12 Apr 2018 12:31:50 GMT - kl.14:31

12.april

Tudelu. 

Håper du har en fin torsdag! Dagen her har vært ganske så grei så langt - sola skinner og formen er ganske fin, enn så lenge. Millie og jeg har vært ute og gått en liten tur - og nå ligger vi begge to rett ut på sofaen og slapper av med One Tree Hill. Jeg er rimelig trøtt i dag fordi jeg har gjort husarbeid i natt, så klokka ble veldig mye før jeg fikk lagt meg til å sove. Dessuten så ble jeg opphengt i det som skjedde på OTH - så det tok sin tid før jeg fikk gjort meg ferdig med det jeg drev med. Det er så typisk meg å glemme hva jeg holder på med - haha. 

Anyways, etterpå så skal jeg se om jeg ikke får ryddet bort litt dialyse-søppel, støvsuge litt og kanskje vaske gulv. Så skal jeg vaske litt inne på badet, vaske klær og gå ut med litt søppel. Så er det vel egentlig ikke noe mer å gjøre før i kveld når vi skal lage og spise middag. Jeg skal vel også planlegge diverse til bryllupet, og ellers så skal jeg bare ta livet med ro. Jeg må uansett ta ting forsiktig fordi jeg har veldig vondt i kroppen, men siden formen er relativt fin, så vil jeg prøve å få gjort unna så mye som mulig til tross for smertene i kroppen. Jeg får heller legge meg ned på sofaen og ta litt smertestillende hvis det blir for ille. 

Som du sikkert ser, så har bloggen blitt litt annerledes siden sist. Tja, altså... Det er mitt forsøk på å lage min egen "header" eller "topp-bilde" - eller hva enn nå skal kalle det. Men altså, jeg forsøkte iallefall og jeg ble sånn passe fornøyd. Jeg er ikke så veldig flink til sånne web-design - greier, så jeg kan vel ikke forvente så mye av meg selv, heller. Uansett, så får vi se hvor lenge jeg klarer å ha dette som tema. Jeg er veldig ubesluttsom, så brått så finner jeg på å bytte, igjen.. Haha! Huff, jeg altså! 

Jaja, men nå skal jeg iallefall prøve å få unnagjort litt greier her hjemme og så får vi se. Snækkes! ❤️

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar