hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Mon, 09 Apr 2018 12:31:32 GMT - kl.14:31

9.april

Tudelidu. 

Så, da var det mandag, igjen. Formen til denne frøkna er noe bedre igjen i dag, så da utnytter jeg det med å prøve og få gjort unna litt husarbeid og andre ting. Heldigvis så tok Richard støvsugingen og gulv-vaskingen i går kveld, så da gjenstår det ikke så mye igjen for meg å ta. Jeg setter pris på dager som dette, hvor kroppen og formen samarbeider med meg, og jeg får faktisk gjort ting som jeg ønsker. Den eneste ulempen med det er jo at jeg pleier som regel å overdrive, og så blir jeg enten kjempesliten eller dårlig - men da har jeg iallefall gått gjort det jeg skulle. Så det er vel prisen jeg må betale, I guess. 

Utenom det, så har jeg i det siste slitt med tung pust og surkling i lungene, igjen. Men nå har vi mistanke om at det kanskje kan være astma, uten at vi vet helt sikkert. Grunnen til at vi tror det nå, er fordi at jeg fikk låne astma-medisinen til Richard de siste to nettene, og den har faktisk funket. Så jeg vet ikke helt... Enten så bare funker den på vann i lungene, eller så har jeg dessverre fått astma, også. Astma ligger jo i familien vår, også, så overraskende er det ikke akkurat. Men jeg skal uansett få meg en legetime og få tatt noen tester - men jeg må bare være i form til å komme meg dit først. Det som skjer når jeg blir sånn, er jo at jeg blir ganske tung og tett i brystet og får litt problemer med å puste ordentlig. Deretter kommer det masse surkling og jeg må hoste ganske mye - og det er jo utrolig slitsomt. Det blir enda verre når jeg legger meg ned, også - noe som er fryktelig frustrerende når man gjerne vil sove. Vel, vi får jo se hva disse undersøkelsene viser når jeg først kommer meg dit. 

Anyways, nå skal jeg fortsette med husarbeid her hjemme og så se mer på One Tree Hill. 

 

Sjallabajs. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar