hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Sat, 24 Mar 2018 13:24:36 GMT - kl.14:24

Påske og sånt

Tudelu. 

Ja, da var det påske og vårstemningen sniker seg sakte men sikkert innpå. Det har jo vært noen deilige dager i det siste med sol og gode temperaturer - deilig! Det hjelper jo både på kropp og sjel når solen gjør sin ankomst og snøen begynner å smelte. Det har ikke skjedd stort her de siste dagene - det går jo stort sett i det samme hele tiden, egentlig. Jeg går jo flere turer med Millie, noe som er veldig deilig selv om jeg blir et forferdelig slakt i etterkant - men altså, jeg kommer meg iallefall ut mer nå, og det er veldig godt. Millie har funnet seg veldig til rette - og hun skal ha kos og oppmerksomhet veldig mye, haha! Men det passer egentlig bra til min personlighet, for hun er ganske så lik meg - hun er klumsete, kosete og veldig glad i å slappe av - samme som meg, hihi! Richard synes det er veldig morsomt at vi endte opp med å adoptere en hund som var helt lik meg - og jeg må jo si meg enig der. 

Anyways, eller så er formen sånn opp og ned - som den pleier. Jeg sliter for tiden med mye tannverk (pga nyresykdommen) og smerter ellers i hele kroppen. Og ja, det er jo forferdelig slitsomt og frustrerende, men jeg får liksom ikke gjort så mye med det. Jeg kan ikke akkurat spise smertestillende hele tiden heller, så jeg må ofte bare lide meg gjennom det. Migrenen har roet seg ned, heldigvis, men smertene i nakken og i øvre del av ryggen har ikke roet seg. Så, ja... Jeg skulle vel egentlig vært hos fysioterapeut og kiropraktor igjen, men økonomien strekker ikke helt til for tiden, så da må man bare trekke pusten og holde ut. Men ting kunne jo vært verre, så jeg vil liksom ikke klage så fælt på det. Richard er så snill å masserer meg og det lindrer jo litt, så det er jo absolutt bedre enn ingenting. I forhold til tannverken så skal jeg jo til tannlegen om ca en uke (dessverre!!!) og jeg håååååper at jeg kommer meg dit. Jeg har jo verdens verste tannlegeskrekk, så kjenner jeg meg selv rett så enten så møter jeg ikke opp eller så stikker jeg av fra timen før de får begynt. Jeg har nemlig gjort det mange ganger før! Oups... 

Bortsett fra det så er det jo påske nå. Og mange har sikkert lagt påskeplaner som innebærer fjellturer og sånt. Det har ikke vi. Sånn som i fjor, så skal vi bare være hjemme og slappe av og kose oss. Richard skal jo jobbe noen dager også. Det blir nok også mer bryllups-planlegging i påsken, og prøve å få på plass mer ting - og ellers så tar vi det som det kommer. Jeg har også hatt lyst til å ta med Millie til en hundepark av noe slag, slik at hun kan få leke og kose seg litt der. Vel, vi får se hva vi gjør. 

Den 4.april skal jeg til sykehuset på kontroll igjen, og da har jeg noen punkter jeg skal ta opp, igjen. De smertene jeg har hatt de siste ukene er ganske vonde og frustrerende, så jeg vil høre hva man kan gjøre med det. Ellers så er det jo å gå over dialysen og se hvor godt den fungerer nå, og ta noen prøver og blodtrykk og sånt. Jeg kjenner jo på kroppen av nyreverdiene (kreatininen) er fremdeles veldig høye (de var på over 1000 sist), så jeg blir ikke overrasket om det er omtrent det samme nå, også. Jeg har også hatt litt vann i kroppen et par ganger, men det har gått tilbake igjen nå. Vel, vi får se hva de sier. 

God påske og kos dere. 

 

- M. 

Kommentarer (2)

znippen

24.03.2018 15:19

Så koselig bilde, god påske :D Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :D
elin-madelen

26.03.2018 14:46

znippen: Tusen takk for det, og god påske til deg også! :)
Jeg titter gjerne innom bloggen din, også - takk for at du tittet innom min :)

Skriv en ny kommentar