hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Tue, 06 Mar 2018 01:54:24 GMT - kl.02:54

søvnløs natt nr 2

Tudelu! 

Ja, da var klokka nok en gang veldig mye. Klokka er i skrivende stund 02.42 og jeg sitter i sofaen og ser på film mens jeg er i startfasen av behandlingen (dialyse). Natten som var var veldig lang og slitsom, og det ble veldig lite søvn på meg. Jeg fikk heldigvis tatt igjen litt søvn på morgenkvisten i dag, og det er jo bra! Men nok en gang så sliter jeg med å få sovne, så da får jeg sove i stua hvor jeg har tilgang til TV og Netflix/Viaplay. Det er jo selvfølgelig ganske kjipt og utrolig kjedelig, men altså... Jeg får bare prøve å gjøre det beste ut av det - kan liksom ikke gjøre noe annet, heller. Det er klart at jeg blir frustrert og lei, men altså... Det hjelper ikke akkurat det, heller! Anyways, nå surrer en av de tidligere Star Wars-filmene på tv'en mens jeg venter på at behandlingen skal starte for natten. 

Bortsett fra det så går det jo mye i planlegging om dagen, nærmere bestemt bryllups-planlegging. Og jeg må si det er utrolig gøy! Nå begynner vi å få et mye klarere bilde av selve vielsen og festen, og det er jo veldig inspirerende og gøy! Samtidig har jeg nå noe å bruke dagene mine på, og det har jo ikke jeg noe i mot. Samtidig er jeg veldig glad i å planlegge og organisere, så dette er jo egentlig himmelen for meg på mange måter! I kveld har vi snakket med svigermor om organisering og sånt, og kommet litt lenger i planleggingen. Jo tidligere vi får ting på plass, jo bedre er det. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke stresse, for da blir jo hele opplevelsen bare skikkelig grusom - og det har vi jo ikke lyst til. I dag har vi forresten fått bestilt bryllupsinvitasjoner, så de er vel her om litt under en uke. Da er det bare å få skrevet de og sendt dem ut. Deretter får vi bare ta ting litt etter litt! 

Nå skal jeg prøve å legge meg til og sove, og forhåpentligvis blir det mer søvn denne natten enn jeg har fått på noen dager. Sjallabajs! 

- M. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar