hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Wed, 28 Feb 2018 13:50:41 GMT - kl.14:50

veggen er farlig nær

Tudelu. 

Nå sitter jeg og koser meg med et glass sjokolade-melk (et glass melk er visst helt innafor, så da unner jeg meg det!) og ser på Criminal Minds. Jeg sitter også samtidig å funderer på hva jeg skal finne på på de gode dagene mine.. For det å sitte her hjemme dag ut og dag inn å se på Viaplay eller Netflix er grusomt kjedelig i lengden. Så jeg har vurdert å prøve og komme meg ut i jobb igjen - men kun èn eller to dager i uken. Jeg vurderer det kun ennå, jeg har ikke tatt noen avgjørelse ennå for jeg er fremdeles veldig skeptisk spesielt med tanke på det som skjedde sist jeg prøvde meg ute i jobb. Jeg er ikke så keen på å besvime fordi jeg har overdrevet det nok en gang... Jeg har prøvd å researchet om det er noen småjobber som man kan gjøre hjemmefra - uten hell. Det eneste som var av interesse er jo freelance-journalist/forfatter, men så må man gjerne ha utdanning og sånn innen det. Og det har jo ikke jeg! Så da faller jo det bort. Så er det noen selger-jobber tilgjengelig, men jeg misliker sterkt å bli oppringt av selgere selv, så da vil jeg iallefall ikke være en som ringer folk og maser og styrer for å selge et produkt - altså, nei. Jeg har også vurdert muligheten å studere noe annet - men det koster jo penger. Og når man går på AAP, så har man ikke all verdens økonomi, så da faller også dette bort. Så jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal finne på... Jeg vil jo liksom gjøre noe nyttig, og samtidig tjene litt ekstra. For èn ting kan jeg love deg - det er ikke billig å være syk. Så å kunne få inn litt ekstra penger hadde ikke gjort noe. Men jeg må nok bare finne meg i at jeg dessverre ikke er der ennå. Jeg prøver jo så godt jeg kan å se muligheter og sånt, og se det positive i ting rundt meg. Men jeg tror dessverre ikke at det er noen muligheter for meg i jobbsammenheng nå. Men jeg må liksom prøve å finne på noe å gjøre om dagene, for jeg går snart skikkelig på veggen. 

Så jeg får vel gå tilbake til sofasliting, Netflix/Viaplay, husarbeid, bryllupsplanlegging og PC-spill. Og ellers bare kjede vettet av meg til våren kommer - kanskje det blir litt bedre da. 

Men hvis du har noen gode ideèr til hva denne frøkna kan finne på, så si gjerne ifra. Men du kan bare utelukke trening, gå på kafè/senter og ja - ting som har med å dra ut på. Og da er jo mulighetene allerede veldig begrensa - haha... Herregud, for et liv. 

- m. 

Kommentarer (2)

Ella

28.02.2018 15:19

Hva med å ta kurs på nettet, du er jo intr i å skrive? Det finnes endel skrivekurs på nett, selv om det kan koste litt. Feks forfatterskolen. En annet tips kan være å lese masse, da kan du finne inspirasjon og selv se hvordan andre

forfattere skriver. Skrive noveller/korthistorier. Jeg vet ikke om du jobber med et manus fra før, men all skriving er god trening. Sender deg mange varme tanker og klemmer ❤
elin-madelen

28.02.2018 16:03

Ella: Takk for gode tips! Jeg har jo sjekket litt rundt det du nevner angående skrivekurs og sånt... Så jeg vurderer jo det, men må jo tenke litt på økonomien, også :) Jeg skriver jo en del på sånne noveller og korthistorier, og har tenkt å sende det inn til forlag. Men det er så skummelt, haha!

Tusen takk for gode tips! <3 Skal ta det med meg :)

Skriv en ny kommentar