hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Mon, 12 Feb 2018 17:30:26 GMT - kl.18:30

nok en kontroll unnagjort

Tudelu.

Ja, da var det mandag, igjen. I dag har denne frøkna vært på sykehuset til kontroll og tatt diverse prøver. Jeg har også vært inne til samtale hos legen, igjen. Det er forsåvidt ikke noe særlig nytt etter dagen sykehus-besøk - vekten er stort sett den samme, blodtrykket er stabilt høyt og prøvene hadde de ikke fått noe svar på før jeg dro. Jeg fikk uansett svar på en del spørsmål som jeg hadde da jeg kom dit i dag, blant annet hvorfor jeg har så mye vondt i ledd og muskler.... Det er visst hovedsaklig på grunn av den auto-immune sykdommen (som er grunn-sykdommen min) og det vil ikke forsvinne eller bedre seg før etter transplantasjonen. Jeg spurte også hvor mye nyrefunksjon jeg har igjen (som de kaller for GRF) og den er på så mye som ca 5% - så det er ikke mye futt i de nyrene mine lenger, nei. Ellers så er jeg jo plaget med de klassiske symptomene da, som manglende matlyst, væske i beina, høyt blodtrykk, slapp, trøtt og sliten KONSTANT... Jeg har jo også vondt i nyrene innimellom, noe som også er plagsomt og kjipt.. Men jeg må nok bare finne meg i at det vil fortsette sånn til den dagen jeg blir transplantert. Så jeg får bare prøve å holde humøret oppe så mye som mulig og se fremover til den dagen jeg er så godt som frisk igjen... Jeg er jo en vandrende søppeldunk fordi jeg har jo masse avfallsstoffer som koser seg i kroppen hele tiden. For selv om jeg tar dialyse hver natt, så tar jo ikke dialysen alt som to velfungerende nyrer tar. Man kan jo liksom ikke sammenligne det i det hele tatt. 

Anyways, nå skal jeg ikke tilbake før om ca 6 uker - så det er jo deilig. Ellers så har jeg ikke store planene for uka (eller ukene) som kommer... I morgen skal jeg til frisøren (igjen!) for å rette opp etter en stripe-tabbe sist gang, så da blir det vel et par timer der. På torsdag har jeg terapi, så da går det litt tid der, også. Ellers så er det vel kun Netflix/Viaplay som gjelder, og noe husarbeid også, tenker jeg. På fredag skal vi foressten på Toto-konsert, så jeg håper jeg er i form nok til å bli med på det - det hadde vært veldig gøy! 

Vel, det var vel det jeg hadde på hjertet for i dag. Snækkes! 

- m.  

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar