hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Thu, 18 Jan 2018 14:49:40 GMT - kl.15:49

jeg vil bare legge meg i en foster-stilling og bare gråte.

Du vet den følelsen du får når du får en dårlig beskjed? Den følelsen av at hele magen vrir seg, tårene presser på og du får bare lyst til å legge deg sammen i en forster-stilling og bare gråte til du ikke har noen krefter igjen. Den følelsen har jeg nå. I dag fikk jeg beskjed om at Richard og jeg ikke er en match, vi er faktisk så langt ifra en match som man kan få det. Og grunnen til det er alle antistoffene jeg har i blodet og i immunforsvaret mitt. Så det er ikke en sjanse i havet for å kunne gjennomføre en donasjon mellom oss. Så nå er jeg tilbake der jeg startet... Jeg blir nå satt på listen igjen, og så får vi da se hva som skjer. Jeg hadde jo et håp om at det ville funke, for det har funket for så mange andre i min situasjon. Men det måtte selvfølgelig skjære seg. 

Så nå skal jeg bare gråte, være sint og fortvilet i noen dager... Og så håper jeg bare på et mirakel snart. For jeg orker ikke dette mer. 

- E. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar