hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Tue, 16 Jan 2018 12:45:54 GMT - kl.13:45

snø, studier og bryllup og sånt.

Tudelu! 

I skrivende stund sitter jeg og ser på Friends mens jeg lager meg litt frokost. Ellers så har jeg vært ute hele to ganger i dag for å koste bort masse snø fra trappa ved inngangen vår. Og fysj så mye snø! Jeg har vel ikke opplevd denne mengden med snø på mange år, faktisk ikke siden jeg bodde på Otta - og det er lenge siden! Jeg skulle gå tur med Pepe istad, og stakkar hunden fikk jo nesten ikke gått noen steder.. Så det ble en veldig kort tur, for å si det sånn. Jeg skulle også så gjerne ha måket bort snøen utenfor huset vårt og til bestefaren til Richard, men jeg har ingen krefter til det, dessverre. Det er så vidt jeg orker å koste bort snøen på trappa, liksom. Men jeg tenker at jeg skal prøve, for vi må jo kunne ha mulighet til å gå der. Så jeg får se hva jeg gjør. 

Jeg har også fått tilbake tilbakemelding på den nest siste innleveringen min, og det ble jeg meget fornøyd med. Spesielt siden det hadde med lover og sånt å gjøre, blant annet å utdype og forklare lovene og sånt. Og det er så kjedelig og tungt. Men det gikk faktisk bra! Jeg fikk 5+, og jeg er veldig fornøyd med det! Nå mangler jeg bare å få tilbakemelding på den siste innleveringen, og så er jeg helt ferdig med innleveringsdelen av studiene! Og det må jeg si er utrolig deilig å tenke på, for nå kan jeg liksom slappe litt mer av i forhold til det. Jeg har jo stresset en del med det de siste månedene, spesielt siden jeg egentlig er over tiden. Og jeg hadde jo noen måneder der jeg ikke fikk studert i det hele tatt fordi jeg ikke klarte det. Så med tanke på det, så er det godt å endelig kunne si seg ferdig med det og være fornøyd med egen innsats! Nå må jeg derimot melde meg opp til eksamen, og begynne å forberede det. Jeg er litt usikker på når det blir eksamen, men det blir i vår en gang. Håper jeg. 

Jeg har også begynt med litt bryllups-planlegging - så smått iallefall. Eller, ikke direkte planlegging. Mer sånn inspirasjons-album der jeg samler masse bilder og inspirasjon til hvordan vi vil ha det. Vi snakket litt om det i går, og begynner å få litt ideèn av hvordan vi vil ha det. Tidsperspektivet har muligens endret seg, også. Vel, vi får se. Jeg tør ikke si noe om når, hvor eller hvordan det blir helt ennå. Men det er jo gøy å finne inspirasjon og få et hvis bilde av hvordan man vil ha det! 

Men nå skal jeg spise litt mat og slappe av litt! Snækkes! 


Litt av tema som vi har sett for oss i bryllupet. Wii! 

- E. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar