hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Mon, 15 Jan 2018 15:15:08 GMT - kl.16:15

hurra for meg

Tudelu. 

Ja, da var det mandag, igjen. Her i huset skjer det ikke så mye akkurat nå, jeg sitter her og slapper av etter å ha ryddet litt rundt omkring. Ellers så forbereder jeg litt til bursdagsfesten min i kveld, noe jeg gleder meg veldig til. Formen er faktisk ganske grei i dag, så jeg håper den holder seg slik så jeg får feiret bursdagen min uten bekymringer for at den skal bli dårlig. Dagen startet med at Richard sang bursdagssang til meg og ga meg to muffinser med sånn kakelys som ligner på stjerneskudd (hvis du skjønner hva jeg mener - jeg er så utrolig dårlig på å forklare ting noen ganger!) - det var skikkelig koselig! Det er jo en veldig deilig følelse å bli satt pris på, spesielt på bursdagen sin. Utenom det så går det vel stort sett greit, tror jeg. Men nå skal jeg rydde litt mer og ordne rundt omkring, før jeg begynner å fikse på meg selv til i kveld. 

Jeg må jo forresten si at jeg synes det er utrolig rart at jeg allerede er 24 år, det er liksom ikke så lenge siden jeg ble 18 og jeg var fornøyd med å endelig bli myndig. Haha, utrolig hvor fort årene går... Nå er jeg da altså 24 år, og nærmer meg 30. Det er jo heldigvis ennå en del år til, men plutselig så er man der. Så man får bare nyte 20-årene så lenge som mulig, og ikke tenke så mye på det. Men ja... Hurra for meg, og tralala. 

Snækkes! 


(bare et bilde der jeg er ganske så fornøyd med livet og følte at ting gikk ganske så bra...) 

- E. 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar