hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 12 Jan 2018 13:01:08 GMT - kl.14:01

12. januar og helgens planer

Tudelidu. 

Nå har jeg fått startet dagen - såvidt. Jeg sovna ikke før sånn ved 4 - 5 tiden i natt, og satt oppe til ca 2 med innleveringer. Jeg ble ferdig med de to siste innleveringene, så nå sitter jeg og venter på å få tilbakemelding. Bortsett fra det så har jeg fått kommet meg ut med Pepe og gått en liten tur - det var veldig deilig selv om jeg ble ganske sliten. Men altså, et sted må man jo begynne. Nå slapper jeg av litt, og ser på Modern Family, som vanlig. Jeg har ikke noen spesielle andre planer for dagen... Det blir vel noe strikking, lesing i bok, noe husarbeid (om jeg orker) og kose med Pepe. 

Til helgen så skal vi på filmkveld med resten av familien, noe som blir veldig koselig. Jeg håper bare at formen min holder seg sånn delvis bra. Den har jo vært noe bedre de siste dagene, men jeg får jo noen tilbakefall noen dager. Og det er som sagt utrolig slitsomt og frustrerende, men altså... Jeg får ikke gjort noe stort med det akkurat nå. Hva jeg skal gjøre med tanke på å bli kvitt denne, vet jeg ikke ennå. Jeg har som sagt ikke lyst til å ta antibiotika-behandling igjen siden det var blant annet det som satte i gang det hele, og jeg vil ikke ta det unødvendig - altså med mindre jeg absolutt må. Så da gjenstår det to valg: 1. Være tålmodig og la det gå over av seg selv eller 2. Få overført nye avføringsbakterier via en slange i magen (jada, høres veldig delikat ut). Du skjønner vel sikkert hvorfor jeg er veldig reservert med tanke på det siste... og det første også. Så, ja... Jeg vet ikke, jeg. Men uansett, bortsett fra filmkveld så har vi ikke noen andre planer (som jeg har fått med meg, da). På mandag så har denne frøkna forresten bursdag - yey! Hurra for meg, liksom... Da blir jeg utrolig nok 24 år (say what?), selv om jeg ikke føler meg 24. Jeg føler jeg fremdeles er 20 på mange måter... Uansett, så vil jeg ikke ha noen stor feiring.. Jeg vil bare være sammen med mine nærmeste, kose meg og sette pris på at jeg har de jeg har rundt meg. Og for èn dag håper jeg at jeg ikke er en "nyresyk jente", men en helt vanlig jente som har bursdag og som feirer den på en helt vanlig måte med de hun er glad i. 

Vel, det var vel det jeg hadde på hjertet i dag. Eller, sånn helt til slutt.. Jeg skal bli flinkere til å slenge med noen bilder i innleggene mine, slik at det ikke blir så kjedelig hele tiden. Det er bare det at det ikke alltid er like lett å finne bilder som "passer" og jeg er ikke akkurat som de "Topp-bloggerne" som tar masse fine bilder. Så, ja.. Snækkes. 


Se på denne skjønningen! 

- E.

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar